Поиск по сайту

Голосование

Какой экономист вам импонирует больше всего?
 

Основні правила роботи з хмарними сервісами: що треба знати

Новости экономики

altСучасні тенденції розвитку колективних взаємодій в бізнесі припускають перенесення більшості роботи в хмарні сервіси.

Вони мають цілий ряд переваг, дозволяють організувати віддалений доступ у вже існуючій глобальній мережі. Не потрібно дорогого обладнання, формування локальної взаємодії, організації підтримки з боку системних адміністраторів. Сервіс доступний постійно. Щоб зрозуміти всі деталі, пропонується вивчити більше інформації на https://stcentr.com.ua/sota-kasa/.

Параметри пропонованих послуг

Одним з хмарних сервісів, що працює в інтересах українського бізнесу, є ресурс СОТА. Він пропонує електронний документообіг, відповідний для індивідуальних підприємців, організацій малого та середнього бізнесу. Серед його послуг варто виділити:

Створення документів будь-якого типу в різних областях бізнесу, обмін ними в електронному вигляді з партнерами, споживачами, постачальниками. Можна вести бухгалтерію, облік складських запасів і оформляти документи інших видів.

Другий розділ присвячений звітності, яка потрібна будь-якому бізнесу за українським законодавством. З хмари можна пересилати електронні варіанти документів в податкові та інші контролюючі органи.

Третій модуль-це Каса. Тут ведеться розрахунок, формуються чеки. Також даний розділ дозволяє вести фінансовий облік діяльності з формування документів потрібних зразків.

Всі три частини інтегровані в єдиний комплекс, дозволяють працювати різним користувачам з будь-якої географічної точки. Щоб зробити усвідомлений вибір системи, варто вивчити подробиці на https://stcentr.com.ua/sota/.

Переваги сервісу

Вартість роботи в хмарі є невеликою, доступною для будь-яких суб'єктів бізнесу. Вона становить: для індивідуальних підприємців 640 гривень на рік; для платників єдиного податку без сплати ПДВ - 1640 гривень; для юридичних осіб - 2800 гривень на рік. Це набагато дешевше, ніж купувати ліцензійне ПЗ для установки на комп'ютер.

Сервіс задовольняє всі потреби малого і середнього бізнесу за кількістю формованих документів, при цьому його освоєння не вимагає проходження спеціалізованих курсів, будь-який впевнений користувач ПК, здатний швидко розібратися з програмою.

Обмін документами, їх створення відбувається швидко, помилки перевіряються автоматично. Можна формувати і пересилати пакетну документацію. Починати роботу можна відразу після оплати сервісу, маючи електронний цифровий підпис для завірення документації.