Поиск по сайту

Голосование

Какой экономист вам импонирует больше всего?
 

Чому варто звернутися до «Харвест Агро Груп», якщо вам потрібні якісні ножі для сільгосптехніки

Новости экономики

altВсім відомо, що сільгосптехніка вимагає правильного оснащення. Щоб вона працювала ефективно та довговічно, потрібне обладнання високої якості — ножі, молотарки, дробарки, лопатки та інші подібні деталі.

Купувати їх найвигідніше та найбільш безпечно у виробника. До прикладу, купити ножі для різних моделей с/г техніки ви можете у вітчизняного виробника з багаторічним досвідом на сайті https://harvest-agro.com.ua/ua/.

Опис діяльності компанії

"Харвест Агро Груп" - українська компанія, яка робить запчастини для сільгосптехніки вже більше 10 років. Перш за все вони пропонують клієнтам навісне обладнання. Ножі для сільгосптехніки – одна з головних позицій сайту, і вони в них вищої якості.

У компанії "Харвест Агро Груп" власне виробництво і всю продукцію компанія створює з якісної імпортної сталі. Основних технологій дві: термічна обробка і наплавлення. Особливо популярна остання; це німецька технологія, при якій на деталь наплавляється ретельно підібраний порошок.

Переваги компанії

"Харвест Агро Груп" гарантує найвищу якість деталей. Вся продукція довговічна, надійна і вкрай ефективна. Поєднання імпортної сировини і німецьких технологій з вітчизняними виробничими потужностями гарантує дивовижний результат: якість Європейська, а ціна Українська, зрозуміла і невелика.

У компанії широкий асортимент продукції. Площі складів великі, так що знайдеться готова продукція для будь-якої техніки. Товар все ж закінчився? Назвіть менеджерам компанії артикул, і «Харвест Агро Груп» виготовить його в найкоротші терміни саме для вас. Фірма виготовляє унікальні індивідуальні ножі для сільгосптехніки за вашими кресленнями і проектами. Можливе виготовлення за існуючим зразком.

Представник компанії "Харвест Агро Груп" може виїхати на ваше підприємство і оцінити його характеристики на місці. Це допоможе підібрати найкращий товар, який буде ідеально відповідати вашим умовам роботи і потребам.

Замовлення товару і його особливості

"Харвест Агро Груп" орієнтується здебільшого на безготівковий розрахунок, але купити товар за готівку також можливо. Протягом двох тижнів можливе повернення продукції. Доставку компанія здійснює по всій Україні; для цього вона вдається до перевірених поштових служб. Ви також можете скористатися іншою службою доставки або надати власну машину для транспортування продукції.

Потрібно перевезення за межі країни? "Харвест Агро Груп" висилає замовлення в країни Європи. Державні кордони – не перешкода для сільгоспбізнесу!