Поиск по сайту

Голосование

Какой экономист вам импонирует больше всего?
 

Різновиди пакетів з логотипом та основні правила їх виготовлення

Новости экономики

altРекламна кампанія може використовувати різні засоби залучення уваги. Одним з важливих способів є друкована продукція у вигляді пакетів з логотипом.

Такий варіант сприяє популярності товару або фірми у широкого кола людей, може діяти тривалий термін. Для розуміння всіх особливостей використання подібного методу реклами, варто більше дізнатися про пакети.

Гідність

Пакет з логотипом попадається на очі великій кількості людей. Про бренд або Товар, Послуги можуть дізнатися споживачі, потенційні партнери, постачальники. Це невибірковий варіант реклами, він охоплює велику аудиторію, діє на підсвідомість, і тому запам'ятовується надовго. Варто врахувати, що пакет такого типу може використовуватися багато разів, що підсилює його рекламну віддачу.

Наявність фірмової упаковки підвищує репутацію компанії, адже це говорить про увагу до клієнтів або споживачів, підвищення їх зручностей використання товару.

Пакет з логотипом може служити в якості сувеніра для партнерів або споживачів, в нього можна упакувати подарунки, що створює приємні асоціації з назвою компанії або товару.

Потрібно враховувати, що пакет може бути потрібною і важливою упаковкою, його можна продавати за гроші, що крім реклами буде приносити прибуток.

Вид

За матеріалом виготовлення виділяють наступні варіанти пакетів:

  1. Паперовий. Це може бути крейдований папір білого кольору з глянсовою або матовою поверхнею. Крафтова має жовтувато-коричневий відтінок, шорстку поверхню, є найбільш дешевою. Дизайнерська володіє різними відтінками і фактурою поверхні, є найбільш дорогою.
  2. Поліетилен високого і низького тиску. Пакет з ПВД дорожче, має гладку блискучу поверхню, на нього можуть наноситися будь-які кольорові зображення. Вироби з ПНД мають більш шорстку структуру, шарудять при терті ділянок між собою, більше призначені для написів і простих логотипів.

За формою виділяються наступні типи пакетів:

  1. "Майка" - має дві ручки, який підносяться над основною ємністю, аналогічно предмету одягу.
  2. "Банан" забезпечується ручками, які прорізаються в загальній поверхні пакета.

Прикріплені до верхньої частини пакета ручки з пластику, паперу або мотузки. Схожий на тип "майка" однак є більш складним і дорогим у виготовленні, міцніше і виглядає більш респектабельно, часто призначений для багаторазового використання.

Спосіб друку логотипу, його розмір і форма залежить від матеріалу самого пакета. Саме цей параметр буде визначальним.