Поиск по сайту

Голосование

Какой экономист вам импонирует больше всего?
 

Як обрати хорошу пустушку: перелік вимог для неї та корисні поради

Новости экономики

altНині батьки рідко обходяться без пустушки. Вироби заспокоюють дітей, допомагають їм швидше заснути.

Можете подивитися пустушку на https://tehnomax.com.ua/ru, але такі аксесуари запропоновані у широкому виборі. Потрібно відповідально поставитися до вибору соски, щоб не зробити помилку та не нашкодити здоров’ю малюка.

Візьміть до уваги вік дитини

Пам'ятайте, що обійтися однією соскою назавжди неможливо. Новонародженим необхідні маленькі пустушки, а ось для дітей, що підростають, знадобляться більші аксесуари. Читайте інформацію на упаковці, щоб виріб відповідав розвитку зубів та піднебіння, а також особливостям ясен. Також він повинен відповідати розміру ротової порожнини дитини.

Звертайте увагу на ортодонтичні соски

Не секрет, що пустушка нерідко впливає на прикус дитини, якщо вона обрана неправильно. Щоб уникнути проблем, купіть симетричний виріб, виконаний у формі сплюснутої краплі. Такі соски не псують прикусу і не порушують розвиток ротової порожнини. Пам'ятайте, що до двох років потрібно відучити дитину від неї. До речі, у продажу запропоновано пустушки для перших зубів. Вони виконані з дуже міцного матеріалу, тому дитина їх точно не прокусить.

Приділіть увагу матеріалу

У продажу можна знайти соски із силікону та латексу. Латексні пустушки м'які та еластичні, проте вони схильні до швидкого зносу. Стінки злипнуться, тому дитині не буде комфортно користуватися виробом. Крім цього, пустушки з латексу нерідко мають сторонній запах і неприємний присмак, тому малюки часто їх випльовують. Дійсно хороша пустушка має бути виготовлена з силікону. Це матеріал високого рівня якості, який стає причиною виникнення алергічних реакцій.

Дивіться на конструкцію соски

Нагубник виробу не повинен торкатися підборіддя та носа малюка, якщо у нього чутлива шкіра. Для виготовлення даної деталі повинні використовуватися гнучкі та м'які матеріали, щоб унеможливити появу подразнень на обличчі. У якісних сосках нагубник доповнюється отворами для вентиляції, які запобігають висипці через слину.

Додаткові аксесуари

Деякі моделі пустушок йдуть у комплекті з футляром для зберігання, а також ланцюжком, завдяки якому ви зафіксуєте виріб на одязі малюка. Це додатковий рівень вашого комфорту, тому не ігноруйте ці деталі.

Поставтеся до вибору пустушки для малюка відповідально. Якісна соска допоможе запобігти різним проблемам з прикусом і здоров'ям ротової порожнини!