Поиск по сайту

Голосование

Какой экономист вам импонирует больше всего?
 

Що потрібно знати про мармурові сходи: їх переваги та особливості

Новости экономики

altПриродні матеріали не завжди дешеві, але саме вони мають неймовірне поєднання якості, надійності, простоти у догляді.

За допомогою натурального каменю легко не тільки оздобити інтер'єри, а й створити колоритні панно, колони, підлоги, сходи. Завжди актуальним є попит на сходи з благородного матеріалу – мармуру. Замовити якісні та естетичні мармурові сходи можна у вітчизняного виробника у найширшому асортименті.

Чому вибирають сходи з мармуру?

  1. Мармур є довговічним і міцним матеріалом, він має чудові експлуатаційні характеристики: камінь затребуваний при створенні інтер'єрів. Особливо цінний мармур своїм аристократичним виглядом: це витончені та неповторні природні візерунки з прожилками, десятки цікавих відтінків, можливість підібрати під обстановку камінь певної фактури та кольору. Як оздоблювальний матеріал мармур активно використовуються кілька тисячоліть.
  2. Елегантні сходи з мармуру стануть справжньою окрасою для офісу, приватного будинку чи котеджу, респектабельного закладу. Цей елемент інтер'єру надає приміщенню розкішного та дорогого вигляду. Щодо довговічності: в середньому виріб з цього матеріалу здатний прослужити понад півстоліття. Витрати на облаштування кам'яних сходів окупаються тривалим терміном служби мармуру.
  3. Мармурові сходи добре виглядають в інтер'єрі та в екстер'єрі, ніколи не виходять із моди: шляхетний мармур незамінний у класичному стилі оформлення приміщень.
  4. Сходи з мармуру максимально практичні: таку споруду легко відмити у разі забруднення, поверхня каменю відмінно витримує контакт з хімією, побутовими миючими засобами та інструментами. Навіть у негоду легко прибрати брудні сліди звичайними складами, призначеними для догляду за каменем.
  5. На таких сходах не залишають слідів гострі підбори, пазурі тварин. Мармур практично неможливо подряпати без значних зусиль.

Переваги замовлення мармурових сходів у Bareks Marmyr

Найоптимальніші ціни на камінь пропонує українська компанія Bareks Marmyr: тут можна купити мармур найвищої якості та в широкому асортименті. Підприємство є найбільшим імпортером натурального каміння в Україні.

У каталозі представлені кращі види каменю, які видобуваються кар'єрним способом. Це безцінна допомога експертів при виборі варіанта сходів, грамотний підбір відтінку та візерунка матеріалу, лояльні умови купівлі та доставки.

Фахівці компанії володіють секретами виготовлення міцних та красивих сходів з мармуру. Незважаючи на трудомісткий і витратний процес, клієнти завжди задоволені результатом замовлення. Підсумком праці майстрів стає шедевр інтер'єрного мистецтва. У цьому майстрам допомагають точність розрахунків, особливе обладнання, правильні шаблони та повне дотримання технології роботи з натуральним матеріалом.