Поиск по сайту

Голосование

Какой экономист вам импонирует больше всего?
 

Головні переваги та недоліки сучасної імплантації зубів

Новости экономики

altВажливо завжди стежити за станом зубів.

Коли мова йде про відновлення лінії посмішки після втрати декількох зубів, то зубний імплант у Львові вибирають 90% пацієнтів стоматології.

Технологія дозволяє відновити зуби та повернути людині спроможність жити звичайним життям. Як і стоматолог дитячий протезист для дорослої людини повинен обиратися з оглядом на реальні переваги роботи конкретного лікаря.

Враховуючи, що імплантація – це невелика операція треба, щоб її проводив кваліфікований лікар та врахував потреби вашого організму і його особливості до того, як почнеться процедура.

Зубний імплант у Львові має свої переваги та недоліки і до того, як вибрати цей метод лікування зубів треба знати про нього все.

Які переваги імплантації зубів?

До переваг імплантації можна віднести:

  1. Природність. Правильно підібраний імплант не відрізняється від рідного зуба, ні кольором, ні характеристиками.
  2. Міцність. Якщо порівнювати імпланти з протезами, то перший варіант відновлення посмішки витримує в 5 разів більше навантаження.
  3. Якість. Імпланти ставлять раз на все життя, а їх обслуговування не відрізняється від звичайної процедури почистити зуби вранці та на ніч.
  4. Безпека. Процедура не потребує обробки сусідніх зубів та псування їх емалі та підточування.
  5. Можливість мати будь-який раціон, який ви вважаєте для себе правильним.

Недоліки та особливості імплантації

Пам’ятайте, що протезист – це не стоматолог дитячий, його треба обирати ще серйозніше пошуку лікаря для власної дитини. Якщо імплантація пройде добре, то вже за півроку або рік ви будете мати гарну посмішку.

Але процедура має і свої недоліки до яких відноситься:

  1. Велика ціна. Імплантація зубів коштує набагато більше ніж протези. Не кожен може собі її дозволити.
  2. Довгий період реабілітації. Процедура потребує установки спеціального штіфта, який повинен прижитися в ротовій порожнині і тільки тоді на нього можна буде надягти зуб.
  3. Періодичне обслуговування та дорогий ремонт. Не дивлячись на те, що зуби доволі міцні у процесі життя можуть бути поломки. Ремонт імплантів зазвичай коштує більше ніж звичайна пломба.

Протипоказання до імплантації

Вибираючи для себе імплантацію, як метод лікування зубів пам’ятайте про те, що процедура доступна не всім. До протипоказань відносяться такі особливості здоров’я:

  1. Хвороби крові.
  2. Онкологічні захворювання.
  3. Інфаркт або інсульт, який людина перенесла недавно.
  4. Високий тиск, який не піддається контролю.
  5. Епілепсія.
  6. ВІЧ.
  7. Період до 18 років.
  8. Вагітність та період годування груддю.

Перед тим, як зробити направлення на імплантацію для пацієнта, лікар повинен провести діагностику організму та подивитися результати списку аналізів.

Якщо немає серйозних проблем зі здоров’ям у пацієнта, для нього буде виготовлений імплант та поставлений в рамках програми лікування.

В Україні імплантація зубів користується великою популярність серед людей, які втратили рідні зуби по різним причинам.