Поиск по сайту

Голосование

Какой экономист вам импонирует больше всего?
 

Головні переваги консольних світильників: чому варто їх обрати

Финансовый менеджмент

altСвітильники консольного типу – це затребуваний та естетичний спосіб освітлення приміщень. Використовувати вироби можна і для функціонального освітлення, і для створення атмосферного світлового дизайну.

Якісні консольні світильники стануть фішкою інтер'єру та його гідною прикрасою. Розглянемо їх основні особливості докладніше.

У чому полягають переваги консольних світильників?

Сильних сторін таких джерел освітлення справді чимало. Серед найважливіших моментів:

  1. Декоративний ефект. Світильник консольний може бути декоративним елементом інтер'єру. Вони привнесуть в інтер'єр простору нотки стилю та шарму.
  2. Економія місця. Вироби можна зафіксувати на поверхні стелі чи стіни. Завдяки цьому цінне місце у невеликих приміщеннях буде заощаджено.
  3. Спрямоване освітлення. Світильники консольних моделей можуть спрямовувати потоки світла у відповідному напрямку. Це чудовий варіант для того, щоб розділити простір на зони за допомогою освітлення.
  4. Регульоване світло. Деякі моделі світильників оснащуються регульованими деталями. Завдяки цьому вам вдасться змінювати як яскравість, так і напрямок потоку світла.
  5. Великий вибір стилів. У продажу представлені вироби різноманітних дизайнів. Саме тому ви легко знайдете той варіант, який впишеться у конкретний інтер'єр простору.

До того ж, багато сучасних консольних світильників оснащуються енергозберігаючими лампами. Завдяки цьому рівень споживання електричної енергії зводиться до мінімуму, тому переплати повністю виключені.

Які види консольних світильників є?

altУ продажу можна знайти чимало видів джерел освітлення. Серед характеристик основних варіантів:

  • настінні: їх фіксують на стіні, спрямовують світло вгору, вниз або в сторони;
  • стельові: монтуються на поверхні стелі та забезпечують рівномірне освітлення приміщення;
  • накладні: встановлюються поверх стіни чи стелі, їх не потрібно врізати, дизайн джерел освітлення сучасний та модний;
  • підвісні: вони звисатимуть зі стелі на ланцюгах або тросах, вироби привнесуть в інтер'єр нотки вишуканості та елегантності, ними нерідко користуються для освітлення зони біля барної стійки або обіднього столу;
  • архітектурні: використовуються для підсвічування архітектурних деталей будівлі або ландшафту, підходять для створення справді унікальної атмосфери.

Вам варто звернути увагу на сучасні джерела освітлення. Якісний консольний світильник дозволить наповнити світлом кожен куточок простору, а також стане гідною прикрасою абсолютно будь-якого інтер'єру!