Поиск по сайту

Голосование

Какой экономист вам импонирует больше всего?
 

Чому варто зробити вибір на користь дитячих іграшок з дерева

Финансовый менеджмент

altУ світі пластика і блискіток багато полюють за якісними дитячими іграшками з натуральних матеріалів – вони позитивно впливають на розвиток і безпечніше для планети.

HM Furnitura пропонує дитячі товари з дерева. Однак це не єдиний профіль – компанія спеціалізується на різних товарах для творчості і відноситься до провідних по Україні в цій області, відрізняється лояльним ціноутворенням.

Еко-іграшки для дітей

В асортименті є різнопланові дерев'яні дитячі іграшки. Велика частина підійде скоріше для дитсадівського віку, але дещо може сподобатися і хлопцям постарше. Є продукція для рольових ігор-лялькові меблі, Іграшкова зброя, рухомі машинки і поїзди, інструменти для безпечної імітації роботи кухаря. Також для гри в кухню знадобиться дерев'яна їжа. У великій кількості представлені традиційні конструктори, що включають кубики і блоки у вигляді циліндрів, паралелепіпедів інших геометричних форм, з яких можна вибудовувати башточки, будівлі.

Великий вибір фігурних пазлів у вигляді забавних тварин і героїв популярних мультфільмів і мобільних ігор (таких як "Фіксікі" і "Brawl Stars"). Вони нескладні, складаються з невеликої кількості великих деталей, зате кожна має нестандартні обриси. Тобто навряд чи будуть цікаві дітям старшого віку, які захоплюються зборами традиційних мозаїк-картинок від декількох десятків шматочків. Зате оптимальні для розвитку просторового і нешаблонного мислення у молодших дошкільнят. В цілому розвиваючих ігор дуже багато. На найменших орієнтовані всілякі Сортери і пірамідки, дерев'яні ксилофони, кубики з буквами/цифрами або без. Для прокачування у малюків математичного мислення в ігровій формі можна розглянути спеціальний посібник – палички

Кюїзенера. А також рахунки ‐ вони продовжать допомагати дитині з арифметикою і в молодших класах. Для захоплюючого дозвілля всієї родини незалежно від віку можна придбати популярну по всьому світу дженгу.

Багато іграшки пофарбовані в яскраві кольори, проте Пропонуються і незабарвлені варіації ‐ їх можна пофарбувати самостійно в якості творчого заняття з дитиною або залишити як є, адже фактура натурального дерева має свої переваги.

Інше

Крім іграшок для дітей пропонуються стільчики, столики з нанесеним на поверхню навчальним матеріалом, обладнання для рухливих ігор – лазалки, гойдалки.

В інших категоріях покупець знайде багато цікавих доповнень для творчих ігор з дітьми – наприклад, матеріали і мініатюрні прикраси для створення і декору лялькового будиночка, різних іграшок. А також все необхідне для" дорослих " занять хендмейдом.

Компанія чекає оптових і роздрібних покупців, відкрита до співпраці за схемою дропшиппинга.

У підприємця є офлайн-магазин. Він знаходиться в місті Коломиї, як і склад. Звідти можна забрати товари самовивозом. Можлива доставка Укрпоштою, Новою Поштою.