Поиск по сайту

Голосование

Какой экономист вам импонирует больше всего?
 

Особливості сталевого листового прокату: де його можна замовити

Финансовый менеджмент

altСталевий листовий прокат використовується в самих різних галузях промисловості. Від якості цих заготовок залежать всі особливості готової продукції.

За металом варто звертатися в перевірену компанію. Щоб здійснити правильний і усвідомлений вибір, варто дізнатися більше про продукцію на https://www.hardsteel.com.ua/.

Особливості прокату

Офіс компанії "HARD STEEL INDUSTRY" розміщується в Києві, Склади і виробництв в Буську Львівської області та польському Бусько-Здруї. Компанія пропонує для реалізації сталь Hardox 400. Це стійкий до стирання матеріал, що має легуючі добавки у вигляді марганцю, нікелю, молібдену та інших елементів.

Серед основних технічних параметрів сталевого прокату варто виділити:

  1. Випускається рулонний і широколистовий матеріал.
  2. Товщина рулонного становить від 8 до 13 мм, листового від 4 мм до 130 мм.
  3. Ширина заготовок може досягати показника в 3350 мм, Довжина – 14630 мм.
  4. Твердість за шкалою Брінелла становить 370-430.

Всі параметри широколистового прокату відповідає стандарту EN 10029, рулонного - EN 10051.

Більш конкретні варіанти наявних типорозмірів листового прокату можна дізнатися на сайті Компанії при замовленні партії. Також пропонується завантажити брошури по специфікації. Сталь загартовується по всій площі поверхні, гарантуються допуски, обумовлені стандартами.

Перевага

Купуючи прокат у компанії, можна бути впевненим у повній відповідності матеріалу всім специфікаціям. Це стосується технічних характеристик, показників якості, нормативів відвантаження. Клієнт отримає точну кількість матеріалу, незалежно від обсягу замовленої партії.

Продається сталь найвідоміших світових виробників, вони вказуються при покупці конкретних варіантів прокату. Матеріал добре піддається різанню різних типів, штампування, токарної та фрезерної обробки, зварювання. Ці властивості дозволяють рекомендувати його для різних галузей металообробки і машинобудування, будівництва, сільського господарства.

Відпуск листового прокату ведеться починаючи від 50 см по довжині листа, тобто продукцію можуть купити навіть приватні особи, якщо їм потрібен невеликий обсяг. Також серед покупців числяться різні будівельні організації, підприємства ЖКГ та інші споживачі. Всі вони відзначають професіоналізм співробітників "HARD STEEL INDUSTRY" і якість реалізованого металу.

Крім даного типу металу, на сайті представлена інша продукція від броньовий до інструментальної сталі.