Поиск по сайту

Голосование

Какой экономист вам импонирует больше всего?
 

Переваги та особливості процесу автоматизації кав’ярні: що треба знати

Финансовый менеджмент

altТочки громадського харчування потрібно оснащувати системами оплати та обліку коштів. Ці дії повинні проводиться автоматично, щоб уникнути помилок, позбавити персонал від зайвої роботи.

Існують хмарні варіанти, де необхідно зареєструватися, щоб отримати доступ до додатків. Можна дізнатися більше про авторизацію на https://skyservice.pro/uk/automation/coffeehouse/.

Особливості сервісу

Хмарна Каса пропонує наступні послуги для автоматизації кав'ярні:

  1. Створюється контроль для всіх кав'ярень, які входять в мережу. Це ж можна зробити для єдиної торгової точки.
  2. Створення технологічних карт по всіх товарах і послугах, які пропонуються в кав'ярні.
  3. Планування і розподіл складських запасів.
  4. Розмежування прав доступу для кожного співробітника.
  5. Можливості контролю для адміністраторів.
  6. Формування маркетингових рішень.
  7. Створення опцій для персоналу, починаючи з офіціанта і закінчуючи барменом.
  8. Є модуль для бухгалтерів по створенню звітів.
  9. Є модуль статистики для відстеження всієї інформації по кав'ярні в режимі реального часу.

Завдяки хмарному сервісу, всі дані зберігаються віддалено, до них можна отримати доступ незалежно від місцезнаходження власника, адміністратора або працівника.

На сайті "SkyService" можна купити додаток для використання за різними тарифами. Є варіанти для однієї торгової точки або мережі.

Перевага

Програма є універсальною, може забезпечити всі сторони роботи кав'ярні, враховуючи рухи товарів, складські запаси, хід торгівлі, доходи в різні часові проміжки. Вона допомагає бухгалтерам та іншим співробітникам в їх повсякденній діяльності, автоматизуючи рутинні дії з обліку грошових коштів і матеріальних активів.

Є безкоштовний пробний період, коли можна випробувати програму, зрозуміти всі її сторони і визначитися з необхідністю використання. Вона підтримує всі фіскальні процедури, з її допомогою можна вести облік і складати документи в податкову службу.

Вартість програми невелика, витрати на неї повністю виправдаються, адже можна зменшити штат співробітників, вести багато розрахунків в автоматичному режимі.

Гарантується надійність і збереження всіх даних, хмарне сховище має високу ступінь захисту, інформація постійно дублюється і зберігається на різних фізичних носіях.

На сайті є база даних, що допомагає навчанню персоналу, фахівці встановлять і налаштують додаток на комп'ютерах і мобільних пристроях.