Поиск по сайту

Голосование

Какой экономист вам импонирует больше всего?
 

Корисні поради щодо вибору військового одягу: яким вимогам він має відповідати

Финансовый менеджмент

altВійськова одяг має свої види і особливості, її носіння підлягає суворої регламентації. Предмети можуть ділитися за призначенням, сезону та іншими ознаками.

Виходячи з потреб пропонується замовити одяг на https://armeec.com.ua/ua/odezhda/, де є великий асортимент.

Особливості вибору

Для початку визначається форма одягу, яка описується в статуті при конкретних випадках носіння. Вона може бути парадною, повсякденною, польовою. Відповідно до цього в якості екіпіровки виступати куртки, піджаки, штани, штани, черевики, туфлі, чоботи. Також можуть використовуватися сорочки, теплу білизну.

По сезону одяг буває літня і зимова. Восени і навесні літня форма одягу доповнюється шинелями, легкими куртками, взимку війська можуть оснащуватися кожушками.

Військовий одяг повинен виконувати цілий ряд функцій, тому створюється для формування декількох шарів. Перший з них стикається з шкірою, повинен мати вентиляцію і влагоотводящие властивості, щоб видаляти піт. Другий покликаний зігрівати людину в холодні періоди. Третій також може служити додатковим зігріваючим шаром в разі холодної погоди. Четвертий захищає від проникнення зовнішнього повітря. П'ятий, шостий і сьомий є додатковими, які використовують при особливо несприятливих умовах середовища.

Ще одна особливість-матеріал виготовлення, можуть використовуватися натуральні тканини з бавовни, вовни, шовку, і сумішеві, синтетичні варіанти.

Правило

Одяг військового повинен відповідати наступним вимогам:

  1. Відповідати нормам статуту за місцем носіння, сезону, звання людини.
  2. Відповідати розмірам солдата і офіцера, не утрудняти його руху, не заважати виконанню поставлених завдань. При цьому предмети не повинні сидіти мішкувато, мати виступаючі частини.
  3. Одягатися слід строго по погоді, враховувати, де буде вестися служба. При виконанні завдань в складних умовах підбираються додаткові захисні предмети, що дозволяють обходитися без сушіння, прання та інших видів допомоги.
  4. Польовий одяг також може враховувати рід дій. Наприклад, навчання і участь у військових діях, ліквідації наслідків стихійних лих повинні враховувати спеціальність військового, якою справою він буде займатися.

Одяг, призначена для польових умов, має маскування певного типу, її вибирають виходячи з умов театру бойових дій – під рослинність, пісок, сніг. Зазвичай кожен варіант форми має комплектність з певних предметів верхнього і нижнього одягу.