Поиск по сайту

Голосование

Какой экономист вам импонирует больше всего?
 

Яку компанію обрати, якщо ви хочете замовити купіль на сайті

Финансовый менеджмент

altПрийом водних процедур на свіжому повітрі є частиною процесу релаксації, відновлення психологічної рівноваги, зняття стресу.

Для цього використовується саме різне обладнання, серед яких виділяються чани. Це найбільш прості варіанти, можуть монтуватися на дачах, присадибних ділянках. Можна замовити покупку на https://www.relaxtub-ua.com/product/kholodna-kupil/, щоб обладнати потрібний простір для відпочинку і відновлення сил.

Перевага

Чан, що працює на дровах, є простим пристроєм, який не вимагає прокладки магістралей подачі води, електроенергії. Його можна встановлювати на будь-якій ділянці за площею, формою, в довільно обраному місці. Керуються тільки бажаннями власника території, його уподобаннями.

Чани такого типу можна опалювати дровами і спеціальними композитними брикетами, що дає можливість швидкої і легкої заготівлі, або покупки потрібних видів палива. У будь-якому випадку вартість прийняття процедур буде невеликою, дешевше, ніж наповнення ванн гарячою водою в міській квартирі.

Можна замовити чани на дровах на https://www.relaxtub-ua.com/product/chan-na-drovakh/, вибравши вид і габарити виробів. Їх установка є простою. Досить вибрати тверду і рівну поверхню на ділянці і розмістити тут чан. При необхідності можна посилити монтаж фундаментом, і закріпити чан стяжками, щоб створити надійну конструкцію, якщо передбачається одночасне прийняття водних процедур групою людей.

Вид

Подібні чани можуть створюватися наступних видів:

  1. За обсягом чаші, що вміщає певну кількість води, і приймають процедури людей. Також враховується висота чана, внутрішній діаметр, глибина ванни.
  2. Варіант обробки зовнішньої сторони чана. Це може бути звичайна деревина або масив зі спеціальною термообробкою.
  3. Наявність або відсутність гідромасажу. Пристрій може мати 6 або 12 форсунок.
  4. Колір обшивки і чаші чана.

Компанія "Relax tub" є національним українським виробником карпатських чанів, робить ці конструкції з урахуванням традиційних технологій створення купелей.

Вироби також можуть відрізнятися по висоті димоходу, наявності на ньому захисного кожуха. Чан може поставлятися з армованою кришкою і непромокальним чохлом. Є варіанти з утепленням самої чаші і полегшеної термокришкой, щоб зберігати тепло, якщо планується використовувати чани в холодну пору року. Додаткові аксесуари пропонуються за плату, ціна вказана на сайті компанії.