Поиск по сайту

Голосование

Какой экономист вам импонирует больше всего?
 

Головні особливості та переваги електромобілів від Elmob

Финансовый менеджмент

altПитання екології стає все гостріше, і вже очевидно: екологічна катастрофа не за горами.

Бензин і дизпаливо при згорянні сильно забруднюють атмосферу, підсилюють парниковий ефект, та й стоять порядно. Сучасне екологічне рішення-електромобілі нового покоління, нітрохи не поступаються характеристиками бензиновим аналогам. Ви коли-небудь подумували купити електромобілі на https://elmob.ua? Вам потрібен Elmob.

Опис

Elmob-українська компанія, що спеціалізується на продажу електромобілів. У центрі уваги, звичайно, Tesla-найпередовіші моделі електрокарів, свіжі марки. Втім, купити за допомогою Elmob електромобілі інших брендів теж можна. Асортимент величезний: є Рено, Хонда, Міцубіші та інші цікаві варіанти.

Оригінальна Тесла купується на заводі і максимально дбайливо переганятися в Україну. Власний парк у Elmob солідний, але машини не менш охоче везуть на замовлення. Залишитися без автомобіля дійсно складно.

Вважаєте, що Tesla-це дорого? Не впевнені в перевагах електромобіля і хотіли б його протестувати? Elmob електрокари не тільки продає: вподобану модель можна взяти в оренду. Це дозволяє оцінити всі особливості на практиці і прийняти по-справжньому зважене рішення.

Гідність

Elmob існує вже більше 10 років. За цей час компанія показала себе як надійний партнер, що розбирається буквально в кожній деталі. Elmob не тільки продав більше тисячі електромобілів, він відновив 314 уживаних Тесл. Це дозволило розібратися в пристрої електрокарів чи не краще виробників і відкрити власне СТО, що спеціалізується на електричних автомобілях. Запчастини оригінальні або від надійних каліфорнійських виробників (прямий постійний контакт з постачальниками додається), так що сумніватися в якості відновлення не доведеться.

Ремонт і обслуговування-це чудово, але чи так добре Тесла відчуває себе на вітчизняних дорогах? Elmob модифікує і тюнінгує електромобілі під Україну: підвищує кліренс, покращує звукоізоляцію, перепрошиває. Оновлені моделі на українських дорогах рекорди б'ють.

Найважливіша перевага Elmob-власне виробництво батарей для електромобілів. Найбільш значущий момент-можливість встановити до п'яти примірників на єдиний електрокар, збільшуючи ємність акумулятора і час, який машина їде на єдиній зарядці. Кожна батарея служить до 10 років і відрізняється підвищеною надійністю. Гарантія 3 роки!

Нарешті, Elmob-чудовий консультант. Фірма не тільки розповість про електромобілі, вона підкаже, як і де заряджати, дасть поради по тюнінгу.