Поиск по сайту

Голосование

Какой экономист вам импонирует больше всего?
 

Як пересуватися Україною та заощаджувати: корисні поради щодо пошуку квитків на потяг

Финансовый менеджмент

altІнтернет-технології внесли кардинальні зміни до процесу купівлі квитків на поїздки залізничним транспортом.

Різко скоротився час на оформлення, не потрібно їздити на вокзал, все відбувається в онлайн-режимі. Пропонуються квитки на потяг від відомого українського сервісу.

Процес оформлення

Відомий український портал «Проізд.уа» працює у сфері послуг із продажу квитків на всі залізничні маршрути, що існують у країні. Це стосується рейсів, що проходять між населеними пунктами України, та поїздів, які здійснюють міжнародні пасажирські перевезення.

Ресурс доступний у постійному режимі, оформити проїзні документи можна у будь-який день та добу без обмежень на кількість транзакцій. Послуга доступна на сторінці сайту, присвяченого залізничному транспорту. Крім нього, є можливість придбати квитки на літаки та міжміські автобуси.

Процес відбувається так:

  1. Потенційний клієнт заходить на сторінку, присвячену залізничним перевезенням.
  2. Набирає у відповідних полях назву станції відправлення та прибуття поїзда, вказує дату поїздки.
  3. У списку доступних рейсів вибирає конкретний номер поїзда, де отримує доступ до номерів вагонів і схеми кожного з них.
  4. На плані відзначаються потрібні місця, після чого вони потрапляють у кошик, де можна провести оформлення та оплату куплених квитків.
  5. За замовчуванням буде відзначено продаж електронного варіанта. Він буде пересланий на електронну пошту користувача, його можна буде завантажити на смартфон або інший електронний носій, пред'явити при посадці. Якщо потрібний документ для звіту, необхідно вказати паперовий варіант з відкладеною печаткою. Його оформляють у фізичному вигляді у квитковій касі під час посадки на поїзд. Ця послуга безкоштовна.

Особливості процедури

При покупці всі дані про проведену угоду зберігаються в особистому кабінеті, історія завжди буде доступна користувачеві. Якщо квиток діє, але подорож відкладається, то можна зробити його повернення за допомогою спеціальної кнопки. Кошти буде переведено на ту картку, з якою здійснювалася оплата.

Оформлення та бронювання здійснюється моментально, відомості в системі відразу оновляться і куплений квиток перестане бути доступним іншим користувачам. Це виключає накладки як появи двійників. Всі відомості вносяться в єдину базу даних, вона доступна в будь-якій квитковій касі або аналогічних веб-ресурсах.