Поиск по сайту

Голосование

Какой экономист вам импонирует больше всего?
 

Переваги міні займів та правила їх оформлення: що для цього необхідно

Финансовый менеджмент

altМіні позика являє собою невеликий кредит, який видається за короткий проміжок часу і дозволяє отримати невелику суму грошових коштів під досить високий відсоток.

Така послуга підходить людям, які позбавлені можливості отримувати кошти в банківських організаціях через зіпсовану кредитну історію. Проте, щоб оформити міні займ, необхідно враховувати певні правила.

Переваги

Мікропозика, як і інші кредитні продукти, характеризується певними перевагами:

  1. Швидкість видачі грошових коштів, так як з моменту подачі заявки до отримання грошових коштів може пройти 15-30 хвилин.
  2. Мінімальний перелік документів, так як нерідко організації видають міні кредити тільки з наданням одного лише паспорта.
  3. Можливість оформити кредит в онлайн-режимі, не залишаючи межі власного будинку або офісу.
  4. Нерідко перша позика видається без виплати процентної ставки, однак сума буде невеликою, а термін повернення досить маленький.
  5. Можливість оформити позику як студентам, так і пенсіонерам.
  6. Можливість отримати мікрокредит навіть тим особам, які володіють поганою кредитною історією.
  7. Безліч різних варіацій отримання грошових коштів і повернення позики.

Правила оформлення

Оформлення мікрокредиту здійснюється всього за 10-15 хвилин. Для отримання міні позики позичальникові необхідно виконати кілька простих дій:

  1. Вибрати фінансову організацію, яка займається подібними послугами і визначитися з сумою кредитування.
  2. Заповнити заявку на офіційному сайті організації, вказуючи всі необхідні відомості про позичальника, а також прикладаючи скани документів.
  3. Вказати номер банківської карти, а також додаткові відомості карти, необхідні для ідентифікації.
  4. Відправити заявку і дочекатися відповіді від представника фінансової організації.
  5. У разі схвалення, позичальник повинен погодитися з умовами кредитування, ввести код і отримати грошові кошти на карту, або іншим обраним способом.

Видача мікро кредиту здійснюється на 1 тиждень, або на 1 місяць. Як правило, мікрофінансові організації схвалюють кредитування розміром до 30 тисяч. При цьому, вкрай рідко організації дозволяють клієнтам отримувати більші суми кредитування!

Варто відзначити, що мікрофінансові організації також ведуть історію прострочення всіх платежів, нараховуючи позичальникові штраф і пені. Більш серйозними наслідками прострочення слід вважати складання виконавчого листа, а також доведення справи до судового розгляду.