Поиск по сайту

Голосование

Какой экономист вам импонирует больше всего?
 

Основні техніки нарощування волосся: які вважаються кращими

Бизнес

altЗачіска є одним з найпомітніших ознак краси. Багато жінок хочуть збільшити густоту волосся або їх довжину, підкоригувати свій зовнішній образ.

Сучасні методики дозволяють це зробити без особливих проблем, домігшись тривалого ефекту. Для якісного результату пропонуються послуги нарощування на https://alexandraandreeva.ua/services/naroshchuvannia-volossia/.

Основні техніки

Нарощувати волосся можна використовуючи натуральні матеріали, які отримують від жінок, зістригають своє довге волосся. Також є дешевші штучні пасма, які важко відрізнити від природних. Виділяються наступні способи нанесення волосся на зачіску:

  1. Капсульні, де використовуються ємності з гелевим, кератиновим або іншим клейовим складом. Їх розмір може становити 6 мм і 3 мм.після установки пасом з капсулами, ємності розм'якшують гарячим способом або за допомогою ультразвуку, використовують холодний монтаж за допомогою кілець.
  2. Безкапсульний варіант використовує маленькі гільзи з термоусадочного матеріалу. Нагрівання трубочок проводиться щипцями.
  3. Стрічкове нарощування використовує відразу великі пасма, кріплення ведеться клейкими смужками.
  4. Трессовое нарощування використовує пришивання додаткових локонів на власне волосся, які заплітаються в маленькі косички. Кріплення ведеться відразу смугою, формуючи густоту зачіски.

Для розуміння найбільш підходящого способу для конкретної людини варто дізнатися подробиці про волосся на https://alexandraandreeva.ua/volossja.

Правило

При виконанні процедури варто враховувати кілька важливих вимог:

  1. Волосся для нарощування підбираються відповідного типажу, що і натуральні, щоб зачіска виглядала природно. Можна замовити перуки на https://alexandraandreeva.ua/wigs, вибравши найбільш підходящий варіант.
  2. Не можна проводити процедуру при захворюваннях шкіри голови, сюди включається наявність лупи.
  3. Не рекомендують нарощувати волосся, якщо власні є слабкими, тонкими, ламкими. Процедура тільки погіршить ситуацію.
  4. Нарощування не проводиться особам молодше 16 років.
  5. При митті таких волосся потрібні щадні засоби, процес проводиться акуратно. Сушиться зачіска природним шляхом або холодним феном, для більшості технологій потік теплого повітря може порушити кріплення.

При прийнятті рішення варто проконсультуватися з майстром, щоб він порекомендував тип волосся для нарощування, методику кріплення. При цьому варто врахувати свій стан здоров'я, щоб процедура не викликала побічні ефекти.