Поиск по сайту

Голосование

Какой экономист вам импонирует больше всего?
 

Куди звернутися, якщо вам необхідно замовити евакуатор у Львові

Бизнес

altПроблеми з автомобілем, що виникли в дорозі, важко вирішити швидко. Кидати машину буває небезпечно, необхідно знайти спосіб перевезення її в гараж або на станцію техобслуговування.

Для цього пропонується скористатися послугами якісного сервісу, і замовити евакуатор на https://evakuator-lviv.com.

Основні види послуг

Евакуація транспортних засобів може мати різні форми, проводитися за допомогою безлічі пристроїв. Фірми, що мають подібні автомобілі і навантажувачі, також здатні запропонувати інші види перевезення різних об'єктів.

У Львові та області подібними роботами займається компанія "Евакуатор Львів". Серед її послуг виділяють:

  1. Транспортування легкових автомобілів від місця поломки, або ДТП, в гараж або сервісний центр.
  2. Перевезення вантажного транспорту з повним навантаженням на платформу.
  3. Послуги маніпулятора.
  4. Послуги трала для транспортування високих транспортних засобів та інших об'єктів.
  5. Перевезення побутівок і модульних будиночків.
  6. Транспортування негабаритних об'єктів типу контейнерів, трансформаторів, будівельних конструкцій та аналогічних об'єктів.

Для перевезення можна замовити найбільш підходящий евакуатор, щоб перевезти транспорт, або інший об'єкт в повній цілості практично на будь-яку відстань.

Замовлення послуги та її перевага

При необхідності перевезення транспорту або обладнання потрібно звернутися до диспетчера компанії, і вказати наступні параметри:

  1. Тип транспортного засобу або об'єкта. Його габарити і масу.
  2. Де знаходиться машина або обладнання. Для автомобілів важливим параметром буде знаходження на дорозі або поза нею, положення на колесах, боці або даху. Це дозволить швидко розрахувати потрібні дії і спосіб навантаження, транспортування.
  3. Потрібно надати документи, що підтверджують право розпоряджатися автомобілем або об'єктом, що перевозиться.
  4. Компанія має необхідний парк машин для транспортування будь-яких транспортних засобів повністю занурювальним способом, що є найбільш зручним і безпечним варіантом. Навіть великі види транспорту можна перевозити за допомогою низького трала, щоб не зачіпати дроти і гілки дерев, проходити в арки або під мостами.

Служби реагують на виклик оперативно, можуть надавати допомогу в будь-який час доби. Немає вихідних і святкових днів. Вартість послуг є оптимальною, залежить від типу транспорту, який потрібно перевезти, витрат на навантаження і розвантаження, дальності відстані. Можна замовити евакуатор на певний час, якщо потрібно перевезення машини з гаража або зі стоянки в сервісний центр.