Поиск по сайту

Голосование

Какой экономист вам импонирует больше всего?
 

Як і де можна отримати послуги перекладу та легалізації документів

Бизнес

altСьогодні кожен другий громадянин України стикається з необхідністю перевести документи на іноземну мову. Така необхідність може бути викликана різними причинами.

Незалежно від приводу, переклад повинен здійснюватися тільки компетентними фахівцями і повинен бути завірений нотаріусом. Так, щоб отримати правильний і грамотний переклад, необхідно звернутися в ABC Center, розташований у Львові. Більше на https://abc-lviv.com.ua/pereklad/legalizaciya-dokumentiv про послуги компанії.

Про послугу

Бюро перекладу документів ABC Center – центр, фахівці якого займаються перекладом не тільки на найбільш затребувані мови, наприклад, на англійську, німецьку або польську, але і більш ніж 100 іноземних мов. Також компанія має власного нотаріуса, який перевіряє документ і завіряє його. Нерідко фахівці ABC Center надають допомогу своїм клієнтам у використанні перекладених документів на території іншої держави.

Особливо поширеними послугами ABC Center є апостиль і легалізація документів. Так, під апостилем слід розуміти штамп, який ставиться на документах, дотримуючись встановленого зразка. Такий штамп необхідний для підтвердження дійсності підпису або печатки на перекладеному документі. Проставляється апостиль на вільній від тексту частині сторінки, на зворотному боці документа-оригіналу, а також на завіреній копії перекладеного документа.

Що ж стосується легалізації документів, така процедура передбачає, що документ отримає юридичну силу і може бути використаний за межами України. Як правило, такий процес проводиться міністерством і консульством країн і необхідний для того, щоб підтвердити дійсність документа, отриманого громадянином на території України.

Особливість

Перш ніж займатися перекладом документа, а також замовляти послугу апостиля або легалізації, необхідно розуміти, які документи піддаються таким процесам, а які – ні. Так, апостиль і легалізація можуть бути проставлені на документах, які були видані органами судової влади або прокуратури України, на адміністративних документах, на документах, що підтверджують наявність освіти і на документах, оформлених приватним нотаріусом.

Проте, дані послуги не можуть бути надані для документів, які були видані посольством або консульством України, на адміністративній документації, на оригіналі або копії паспорта громадянина, його військового квитка, а також на документі, який був виданий колишньою республікою СРСР.