Поиск по сайту

Голосование

Какой экономист вам импонирует больше всего?
 

Яким вимогам має відповідати мікроцемент ARTCEM: правила його вибору

Новости экономики

altЗ появою нових оздоблювальних і декоративних матеріалів, можна звичайні приміщення перетворити в стильні та оригінальні простори.

Одним з таких матеріалів є мікроцемент ARTCEM від ТМ Solast. Цей декоративний матеріал з кожним днем набуває великої популярності, так як відрізняється високою універсальністю і міцністю. Даний матеріал також дозволяє отримати безшовні поверхні. Де купити мікроцемент - це питання, яке хвилює численних споживачів. Тепер такий сучасний декоративний матеріал на найпривабливіших умовах можна придбати на сайті компанії Solast.

Що це за матеріал?

Матеріал досить легко наноситься, як на вертикальні, так і на горизонтальні поверхні. Головна перевага мікроцементу ARTCEM-це його здатність створювати однорідні, монолітні поверхні без швів і стиків. Переваги мікроцементу наступні:

  • унікальний дизайн;
  • міцність;
  • тривалий термін служби;
  • безшовні поверхні та ін.

Мікроцемент ARTCEM дозволяє створювати унікальні інтер'єри завдяки різноманітності колірних ефектів, текстур ручного нанесення і широкому вибору відтінків. Завдяки своїй складовій структурі, мікроцемент має високу міцність і стійкість до механічних впливів. З мікроцементом ARTCEM можна створити безшовні поверхні, що надає інтер'єру елегантність і сучасний вигляд.

Даний декоративний матеріал відмінно підходить для використання як в житлових, так і в комерційних приміщеннях. Із застосуванням даного матеріалу можна також ефективно прикрасити фасади будівлі. Поверхні, покриті мікроцементом, легко чистяться і стійкі до плям і забруднень.

Де купити мікроцемент в Києві?

Компанія Solast пропонує широкий вибір мікроцементу ARTCEM для вашого інтер'єру. Сучасні технології та висока якість матеріалу гарантують, що ваш проект буде виконаний на вищому рівні.

При необхідності завжди можна звертатися до фахівців компанії Solast для отримання консультації та вибору найкращого рішення для інтер'єру. Досить визначитися з вибором і залишити онлайн-заявку на сайті компанії solast.com.ua. Після розробки кожного замовлення, співробітники компанії доставлять куплений товар за вказаною адресою.