Поиск по сайту

Голосование

Какой экономист вам импонирует больше всего?
 

Як отримати кредит без довідки про доходи: корисні рекомендації

Новости экономики

altБагато людей мають недостатній дохід, який би дозволив без проблем взяти кредит в комерційному банку.

Дані структури завжди вимагають довідки з місця роботи, щоб упевнитися в платоспроможності клієнта. При цьому часто пред'являються завищені вимоги, банки намагаються зменшити свої ризики. Однак існують організації, що дозволяють узяти кредит без довідки про доходи на https://bank-ua.com/offers/credit-bez-spravok/.

Перевага

Дана процедура здійснюється мікрокредитними організаціями, що мають скорочену назву МФО. Вони не вимагають довідку про доходи, і пропонують невеликі суми позики на короткі терміни. Потрібно враховувати, що відсотки в цьому випадку будуть вище, ніж в традиційних комерційних банках.

Процес здійснюється швидко, з документів потрібно один паспорт. Важливо, що кредитна історія в цьому варіанті не буде грати ролі, її просто не розглядають.

Ще однією перевагою процедури є легкість і доступність. Можна відвідати офіс і оформити договір там. Але в даний час найчастіше кредит видається онлайн на спеціалізованих сайтах. Заявку розглядає бот, тобто спеціальна програма. Процес доступний в будь-який час доби, він проводиться без вихідних і свят. Розгляд заявки становить хвилини, після чого озвучується вердикт.

Зазвичай на сайті МФО є калькулятор, яким можна вибрати суму і терміни виплат, система відразу покаже відсотки і загальну цифру кредиту, з урахуванням термінів його обслуговування.

Оформлення кредиту

При оформленні оффлайн, необхідно самостійно з'явитися в офіс МФО, і взяти з собою паспорт. Варто уточнити вимогу наявності інших документів, якщо сума або терміни будуть відрізнятися від стандартних. Після обговорення всіх деталей, підписується договір і клієнт отримує гроші готівкою, або моментальний переказ на банківську карту.

Для отримання позики онлайн, потрібно виконати наступні дії:

  1. Зайти на офіційний сайт конкретної мікрофінансової організації.
  2. Повзунком, або введенням даних в форму, вибрати суму кредиту і терміни погашення.
  3. Коли висвітиться загальна сума до погашення, натиснути кнопку і заповнити дані паспорта в формі, що з'явилася. Надіслати відомості на перевірку.
  4. Якщо вердикт позитивний, то буде потрібно вказати дані карти або рахунку, щоб гроші були перераховані заявнику.

Процес займає 10-15 хвилин, кошти надходять практично миттєво. Також разом з грошима, клієнт сповіщається про суму і терміни платежів.