Поиск по сайту

Голосование

Какой экономист вам импонирует больше всего?
 

Якої шкоди завдає куріння електронних сигарет і РОD-систем

Новости экономики

altСучасна молодь використовує в побуті велику кількість гаджетів і електронна сигарета або РОD-система є одним з них.

З моменту їх появи, електронне куріння вважалося модним, але, з часом, стали проявлятися неприємні наслідки цього сучасного заняття.

Якщо ви вирішили купити під voopoo на https://uestore.com.ua/ua/pod-sistemy/drugie-pod-sistemy/voopoo-vinci-q-pod-kit-900-mah, то, спочатку, слід добре вивчити їх вплив на організм. МОЗ не раз попереджав про шкоду куріння і, якийсь час, вейп або РОD-система вважалися безпечною альтернативою, але наслідки цього захоплення виявилися негативними.

Розглянемо, в чому полягає шкода від вживання перерахованих гаджетів:

  • ураження ротової порожнини парильника, які проявляються як пародонтит, рак ротової порожнини. Люди, які мають зубні імплантати, найчастіше, стикаються з їх відторгненням;
  • вплив на легені проявляється в гостро вираженому бронхіті, запаленні легенів, плавці, бронхіоліті;
  • шкідлива дія нікотину зачіпає серце, проявляючись як інфаркт або інсульт.

Перераховані недуги виникають в результаті шкідливої дії нікотину і компонентів, що містяться в парах електронної сигарети, вейпа або РОD-системи.   

Купуючи один з перерахованих девайсів, варто пам'ятати про те, що вони на кшталт «російської рулетці», комусь достатньо однієї затяжки, щоб отримати важке захворювання.

Як влаштована Електронна сигарета: що необхідно знати

Електронні сигарети складаються з тих основних складових:

  • випарник. Це міні-парогенератор, що містить спіраль з гнітом, виготовленим з вати або кремнезему. В процесі ширяння на нього потрапляє жижа, а нагрів спіралі випарює її. Атомайзери діляться на обслуговувані і необслуговувані;
  • акумулятор-це основна складова електронної сигарети або вейпа. Його основною функцією є подача електроенергії на нагрівальний елемент для перетворення рідини в пар. Також, він служить для зарядки девайса;
  • картридж. Це контейнер, всередині якого знаходиться рідина для куріння. Вони бувають одноразовими і багаторазовими. Заправка картриджа, в залежності від ємності, відповідає 10-20 сигарет. Його стінки прозорі, щоб бачити витрата рідини. Сучасні вейпи можуть регулювати силу затягування від легкої (кальянної) до тугої, як при палінні сигарети.

Іноді девайси забезпечуються додатковими елементами, такими як підсвічування, датчики, індикатори та інше. Вартість таких» іграшок " зростає в рази.