Поиск по сайту

Голосование

Какой экономист вам импонирует больше всего?
 

Основні відомості про діяльність юридичної компанії VSG Partners

Новости экономики

altЗаконодавство – складна матерія. Розібратися в нюансах формулювань та межах своїх прав обивателя вдається не завжди.

Тому абсолютно нормальна практика – звернутися до команди професіоналів. Юридична компанія VSG Partners завжди готова допомогти клієнтам захистити свої інтереси.

Спектр послуг

Охоплено повний список напрямків.

  1. Допомога при складностях із банківськими організаціями. Перевірка договорів, консультація щодо того, чи варто зв'язуватися з компанією оформлювати кредит, іпотеку чи інші фінансові відносини на запропонованих умовах. Аудит майна, яким клієнт має намір витратити кредитні гроші. Визнання документів є недійсними, якщо є такі підстави, а також доказ незаконних дій колекторів. Супровід справ про стягнення, банкрутство та реструктуризацію боргу.
  2. Житлові питання: перевірка об'єктів, супровід робіт та правочинів, консультації для бажаючих інвестувати.
  3. Великий набір послуг, пов'язаних із дотриманням режиму оподаткування, а також супроводження справ щодо митних порушень.
  4. Питання отримання та передачі спадщини, укладання шлюбних договорів, допомога із розірванням шлюбу, поділом майна, батьківськими правами та захистом інтересів дитини.
  5. Корпоративне та трудове право, допомога наймачам та працівникам, питання реорганізації фірм та кажрової політики, працевлаштування та звільнення.
  6. Оцінка привабливості тендерних пропозицій, допомога з оформленням участі, перевірка законності проведення тендеру.
  7. Питання інтелектуальної власності, реєстрація торгової марок. Окремо слід згадати специфіку компаній, що працюють у сфері айті, проблеми захисту та використання персональних даних.
  8. Ведення всіляких цивільних, адміністративних та кримінальних справ.

Корисна інформація

Офіс розташований у Львові, неподалік Приміського вокзалу. Працюють у режимі п'ятиденки з 9 до 6, зателефонувати для уточнення будь-яких деталей можна за контактним телефоном.

Бренд VSG Partners розпочав свій шлях близько 15 років тому. У компанії є п'ятеро фахівців, ліцензованих адвокатів. Усі — випускники Львівського національного університету, які мають різні ступені в галузі права — від бакалавра (перший рівень вищої освіти) до кандидата наук. Більшість має пристойний досвід (більше 7–10 років), але є й зовсім молоді фахівці, які продовжують вивчення юриспруденції.

На стажування запрошуються студенти.