Поиск по сайту

Голосование

Какой экономист вам импонирует больше всего?
 

Різновиди фасонів вишитого плаття і причини популярності вбрання

Новости экономики

Вишиванка - це національний одяг України. Спеціальні візерунки надають їй лаконічність і неповторність. Вважається що, від того, з якими думками її створює людина, таку вона буде нести енергетику.

Цей предмет гардероба як і раніше популярний в українців – його носять люди різного віку, в незалежності від статевої приналежності. Не малий попит на неї спостерігається в західній частині країни-у Львові. Купити вишиванку можна в одному з магазинів, ательє або ринку міста. Наприклад, на ринку «Вернісаж» є великий вибір вишитого одягу: сорочки, блузки, штани, сукні. Особливо популярні сукні, які активно носять жінки різного віку, від молодих до літніх.

Вишиванка-традиційний одяг з заворожуючими погляд візерунками

Вишиванка завжди вважалася і вважається одним з найкрасивіших і незвичайних предметів гардероба. Тому не дивно, що городяни часто вдаються до запиту купити вишиту плаття у Львові. Є кілька її різновидів, серед яких найпоширеніша – традиційна, виконана в простому, лаконічному стилі. Так само бувають вишиванки, які прикрашають натуральними каменями або бісером. Красиво виглядає одяг із зображенням одного або кілька квіток. Візерунками обрамляють сорочки, светри, блузки. Особливо красиво і жіночно виглядають сукні, прикрашені візерунками, які бувають кілька видів. Саме їм відведемо особливу увагу.

Види суконь

Сукні-вишиванки можуть мати різний стиль і фасон. Виділяють кілька варіантів цього жіночого предмета гардероба:

  1. Сукня з широкими рукавами. Образ чарівниці надає плаття з широкими рукавами і манжетою. Коли дивишся на вбрання, створюється враження, що перед тобою стоїть героїня з якої-небудь казки. Сукня, виконана в одному тоні, надає строгий і модний вигляд. Ошатна і яскравий одяг виходить з кольоровою вишивкою.
  2. Сукня без рукавів. Вишита безрукавка відмінно підійде для прогулянок в жарку, сонячну погоду. Модель, зшита з льону або бавовни, комфортна в носінні. Оптимальною довгою вважаються варіанти до і трохи вище коліна. Підходить за будь-який тип фігури. Безрукавка-зручне плаття на кожен день.
  3. Довга сукня в підлогу. Найбільш жіночна модель сукні, в якій відбивається загадковість і відчуття свободи. Жінка в ньому виглядає особливою. Сукня підходить для заходів і повсякденного носіння. Його можна одягнути на ділову зустріч або на корпоратив.
  4. Вишита сукня в діловому стилі. Неабиякий і стильний вигляд надає вишиванка в діловому стилі, яка підкреслює власний смак і індивідуальність. У такому вбранні можна ходити на роботу, відвідувати офіс, вечірки, гуляти по вулиці.

На закінчення

У підсумку, незважаючи на велику різноманітність вишиванок, ви будите виглядати привабливо, лаконічно і неповторно. Щоб надати яскравий і незабутній образ, досить піти в магазин, ательє або ринок, і придбати відповідний вишитий одяг. Сьогодні вишиванка залишається традиційним одягом в українців, яка не перестала бути актуальною річчю, тому як і раніше користується великим попитом.