Поиск по сайту

Голосование

Какой экономист вам импонирует больше всего?
 

Куди вирушити, якщо ви хочете відпочити у Києві: корисні поради

Финансовый менеджмент

altКиїв – сучасний європейський мегаполіс, який приваблює людей із усіх куточків країни.

Плануючи візит до столиці, варто заздалегідь продумати програму розваг, скласти список місць, де можна добре відпочити. Афіша Київ сьогодні допоможе скласти уявлення про доступні розваги та вибрати найцікавіші місця для відвідування.

Визначні пам'ятки

Прогулянка містом принесе масу вражень, про які нагадають яскраві знімки. Гуляючи столицею, слід неодмінно відвідати такі місця:

  1. Поділ. Мальовничий район, на території якого розташовано безліч визначних пам'яток, наприклад, фонтан Самсон.
  2. Набережна. Це ідеальне місце для прогулянок у теплу пору року. Мальовничі пейзажі, романтична атмосфера, цікаві пам'ятки – все це принесе незабутні емоції під час пішої прогулянки набережною.
  3. Острів Труханів. Це місце варто відвідати всім шанувальникам відпочинку на лоні природи. Крім багатолюдних пляжів, там є тихі чисті озера, мальовничі гаї, пісковики.
  4. Шоколадний будиночок. Це унікальна київська визначна пам'ятка, куди обов'язково слід зазирнути з дітьми. Будівля виглядає як справжній шоколадний будиночок, оздоблений солодкими фігурками. Зайшовши всередину Шоколадного будиночка, можна ознайомитись із роботами юних художників у дитячій картинній галереї.
  5. Батьківщина мати. Милуватися чудовими видами можна з оглядових майданчиків, яких на цьому об'єкті два. Перший на висоті 37 м. Інший майданчик розташовується у верхній частині щита. На таку висоту допускаються лише повнолітні.
  6. Ботанічний сад. Це чудове місце для піших прогулянок. У ботанічному саду є оглядовий майданчик Червоний двір.

Парки

У Києві дуже багато парків, де створено всі умови для комфортного відпочинку:

  1. Володимирська гірка. Парк, який відомий пам'ятником князю Володимиру, що знаходиться в ньому.
  2. Парк Шевченка. Один із наймальовничіших київських парків. Поруч знаходиться Національний університет. У самому парку є незвичайні скульптури, наприклад, хлопчик та Чорне море.
  3. ВДНГ. Це місце, де можна чудово провести час усією родиною. Велика паркова зона, безліч атракціонів та розваг для дітей та молоді. Кожен зможе знайти собі щось цікаве. На ВДНГ розташований найбільший у світі парк гойдалки. У мотузковому парку пропонуються маршрути для дорослих та дітей віком від 3 років.