Поиск по сайту

Голосование

Какой экономист вам импонирует больше всего?
 

Особливості сервісу Локатор: у яких випадках варто його використовувати

Финансовый менеджмент

altВ Україні нещодавно з'явився новий унікальний сервіс Locator, який допомагає швидко шукати заклади та організації, розташовані поряд із вами.

Достатньо завантажити програму та задати в ній потрібну компанію в пошук. Програма сама розпізнає ваше розташування і видає відповідні результати поряд з вами.

Як це працює?

Такий сервіс стане незамінним помічником для тих, хто любить подорожувати країною або часто відправляється у відрядження. Бізнесмени можуть безкоштовно додавати свої компанії та пропонувати свої послуги в ньому, а ще, Локатор стане чудовим інструментом для реклами та просування бізнесу.

Додавати компанію можна безкоштовно, але необхідно надати про себе максимально докладну інформацію: графік роботи, контакти, опис, для кафе та ресторанів можна виставляти меню, для інших сфер можна вказати свій прайс і т.д. Забороняється додавати інформацію, яка суперечить законодавству України. Не можна додавати компанії "клони" (коли кілька компаній призначені для охоплення клієнтів, фактично не працюють, а працює лише основний бренд, тоді додавати потрібно лише його).

Перш ніж користуватись Локатором та додавати свою організацію, рекомендується докладніше вивчити правила роботи з сервісом на locator.biz. Весь текст про компанію повинен бути грамотним і без помилок, великі літери можна використовувати лише для абревіатур або в назві компанії, якщо це зареєстровано як товарний знак. Додавання компанії обов'язково проходить модерацію, і якщо текстова частина оформлена не за правилами, модератор має право відхилити заявку або повернути її на доопрацювання.

Назва компанії має повністю відповідати документам і бути не більше 100 знаків. В описі бізнесу необхідно коротко, але змістовно розповісти про неї (яку місію, цінність та користь несе для громадськості). У назві та описі компанії не повинно бути сторонньої інформації, наприклад, адреси, телефони, заклики, сайти і т.д. Якщо в компанії є філії по всій країні, то необхідно вказувати єдину назву та опис для всіх філій.

Для залучення клієнтури рекомендується додавати лише якісні та реальні фотографії, без зазначення контактних даних та іншої прихованої реклами. Вони мають бути актуальними та достовірними. За багаторазові порушення модератори можуть відмовити в подальшій безкоштовній модерації. Тому рекомендується заздалегідь вивчити всі правила та вимоги роботи із сервісом.