Поиск по сайту

Голосование

Какой экономист вам импонирует больше всего?
 

Яким вимогам має відповідати пічка-камін: корисні поради щодо її вибору

Финансовый менеджмент

altПіч-камін – це дуже популярний у наш час варіант для прикрашання інтер’єру кімнати та створення тепла. Багато людей роблять вибір на користь таких товарів, не шкодують про своє рішення у майбутньому.

Печі-каміни запропоновані у продажу у величезному асортименті. Варто роздивитися більш детально особливості кожної моделі.

Різновиди печей-камінів

У продажу можна знайти багато різних варіантів такого обладнання.

Тонкостінні

Тонкостінна піч являється опалювальним пристроєм, що виконаний із стального каркасу. Фундамент у цьому випадку відсутній. Користуватися тонкостінними пічками-камінами можна навіть на дерев’яній підлозі. Товщина стін не перевищує шести сантиметрів, температура нагріву складає +90 градусів. Але теплова ємність обладнання невелика, тому приміщення стає прохолодним за декілька годин, якщо прилад відключений.

Опалювальні

Опалювальний камін представляє собою засіб, що дає можливість наповнити кімнату теплом. Для виготовлення такого обладнання використовується як камінь, так і метал. Встановлювати опалювальні печі-каміни можна і у лазні, и у житлових приміщеннях. Ви можете обрати будь-яку форму обладнання. До того ж, його конструктивні особливості також широко варіюються.

Печі-каміни для лазні

Лазневі каміни слугують для підігріву води, забезпечення необхідної температури для опалення, полегшення навантаження дров, створення комфортної атмосфери у лазні. Як правило, такі прилади складаються з паливного бункеру, відсіку для попелу, колосникової решітки та інших частин. Важливо правильно створити димохід, щоб продукти згорання легко потрапляли на вулицю.

Кутові

Кутова камінна піч потрібна не тільки для опалення приміщення. Вона стане гарною прикрасою для інтер’єру. До того ж, таке обладнання може слугувати для приготування їжі. Моделі компактні, стильні, сучасні. Конструкція печі дуже проста: під

дувало, камера для топки, декілька димових каналів та спеціальна заглушка.

Як обрати піч-камін?

Щоб обрати потрібну модель приладу, потрібно звернути увагу на такі моменти:

  • матеріал повинен бути якісним та надійним;
  • габарити печі-каміну повинні відповідати розмірам кімнати;
  • зверніть увагу на дизайн приладу, адже він повинен гарно виглядати у загальному інтер’єрі;
  • вартість якісного обладнання не може бути занадто низькою.

Можете звернутися за допомогою до професіоналів, які обов’язково допоможуть обрати потрібну модель печі-каміну!