Поиск по сайту

Голосование

Какой экономист вам импонирует больше всего?
 

Вибираємо меблі для кухні в сучасному стилі: яким вимогам вони повинні відповідати

Финансовый менеджмент

altКухня - головне приміщення будь-якої житлоплощі. Саме на кухні збирається вся сім'я для прийому їжі, для обговорення справ. Щоб кожен домочадець відчував себе максимально комфортно на кухні, необхідно правильно вибрати стилістику оформлення приміщення.

Особливо гармонійно виглядають кухні, виконані в сучасному стилі. Більш того, такий стиль супроводжується широким розмаїттям гарнітурів, що дозволяє придбати кухонні меблі ціна на які досить приємна.

Різновиди

Меблі кухонні, виконани в сучасному стилі, представлени декількома видами:

  1. Кутові - конструкції, які розміщуються уздовж двох стін, розташованих перпендикулярно один одному. Такі конструкції забезпечують зручністю формування робочого трикутника.
  2. Прямі - модель меблі, розташованої уздовж однієї стіни. Такі конструкції особливо зручні у використанні в приміщеннях, що володіють невеликими розмірами.
  3. Кругові - різновид меблів, які розміщені, дотримуючись лінійної плануванні, але за типом дуги. Можна на кухня меблі купити, якщо приміщення має витягну формою.
  4. П-образні - моделі, що розміщуються уздовж трьох стін. Такі конструкції особливо доречні в приміщеннях, де виділена обідня зона.
  5. Острівна - меблі, призначені для просторих приміщень і оснащени островом, виступаючим в якості робочої зони і розміщеним окремо від інших компонентів.

Правила вибору

Купуючи кухонний гарнітур, особливо важливо відштовхуватися від стилістики оформлення приміщення. Ключовим аспектом вибору слід вважати площу кухонного простору. Так, якщо мінімалізму буде досить невеликій площі, такі напрямки, як лофт або модерн потребують простору, отже, в першому випадку слід вибирати більш функціональну і малогабаритну меблю, а в другому можна втілювати різні задумки.

Окрему увагу слід приділяти колірній гамі меблів кухонних. Так, для невеликого простору підійдуть конструкції, виконані в світлих тонах, а ось для вузьких приміщень рекомендується підбирати гарнітур лінійного типу. Також допускається розміщення півострова. Облаштовуючи велику кімнату, можна вибрати гарнітур, що володіє Г-подібною формою.

Сучасним кухням відмінно підходить використання барної стійки. Купуючи стійку разом з іншими меблями, особливу увагу слід приділяти типу меблевих конструкцій, її висоті і ширині. Важливо, щоб за таким столом кожен домочадець відчував себе максимально комфортно.