Поиск по сайту

Голосование

Какой экономист вам импонирует больше всего?
 

Ключові функції та поради по установці АСКОЕ

Бизнес

На сьогоднішній день в Україні налічується багато великих підприємств. Незалежно від того, яким видом діяльності вони займаються, яку продукцію виготовляють, їм усім для роботи потрібна електрична енергія.

Одним вистачає невелику кількість даного виду ресурсів, інші споживають набагато більше. Важливу роль в цьому питанні відіграє структура і площа об'єкта. У більшості випадків на підприємствах встановлено безліч приладів для вимірювання кількості споживаної енергії. Крім того в кадровому складі такої організації є людина, в чиї обов'язки входить зняття показань з лічильників. Щоб автоматизувати дану процедуру, необхідно впровадити і налаштувати систему АСКОЕ.

На жаль, не всі підприємці розуміють доцільність встановлення автоматизованої системи обліку електроенергії. Деякі з них вважають, даний захід марною тратою грошей. Подібне обладнання повинні встановлювати тільки справжні професіонали своєї справи. У АСКОЕ досить складна ієрархія, тому Вам необхідно заздалегідь подумати, де ви зможете встановити дану систему. Для неї необхідна ділянка з великою площею.

Система виконує наступні функції:

  • знімає показання з вимірювальних приладів,
  • формує звіти,
  • допомагає запланувати витрати на майбутній період.

Вам не доведеться тримати в своєму штаті додаткову кадрову одиницю, яка буде стежити за роботою приладів. Всі показання система отримає дистанційно, інформація буде зберігатися на комп'ютері. АСКОЕ складається з вимірювальних приладів, куди входять лічильники, Трансформери та інші прилади, програмного забезпечення та середовища для передачі даних.

Для чого потрібна система обліку енергоресурсів АСОЕ?

Завдяки установці АСКОЕ підприємці можуть не хвилюватися про те, що система вийде з ладу і всі підприємства залишиться без електричної енергії. Дане енергорішення забезпечує стабільну і надійну роботу кожного компонента. Якщо елемент вийшов з ладу, то ви відразу дізнаєтеся про це і своєчасно зможете усунути неполадки. Система не тільки полегшує збір і зберігання відомостей, але також повністю виключає розкрадання даного виду ресурсів. Монтаж АСКОЕ рекомендується замовляти тільки в перевірених часом організаціях. Яскравим представником даної категорії є компанія «ЕНЕРДЖИ ЛАЙН".

Де придбати АСТОЕ лічильники?

Вищевказана фірма спеціалізується не тільки на постачанні електричної енергії, але і на продажу та встановлення ефективних рішень для контролю електроенергії. Щоб дізнатися вартість системи та іншу додаткову інформацію, необхідно зв'язатися з менеджером компанії тут energyline.com.ua/uk/askue.