Поиск по сайту

Голосование

Какой экономист вам импонирует больше всего?
 

Секрети заробітку на послугах евакуатора: що потрібно знати

Финансовый менеджмент

altВодії, які регулярно використовують автомобіль і подорожують по різних містах, знають, наскільки складно відремонтувати авто на трасі.

Особливо складний цей процес, якщо несправною стала ходова частина, з ладу вийшов мотор або інші ідентичні вузли. Щоб не кидати водія один на один зі своєю проблемою, була створена послуга евакуатора. Так, можна визвати евакуатор Львів.

Як заробити на евакуаторі?

Щорічно кількість автомобілів в містах значно збільшується, отже, підвищується і попит на послуги евакуатора. Проте, перш ніж відкривати власний бізнес з надання послуг евакуатора, необхідно ретельно вивчити ринок, розглянути типи евакуаторів, які використовуються у Вашому регіоні.

Щоб почати свій бізнес, необхідно зареєструвати його. Як правило, щоб надавати послуги евакуатора на території України, підприємцю не потрібно отримувати ліцензію. Проте, якщо перевезення здійснюються на міжнародному рівні, тоді без ліцензії не обійтися.

Приступаючи до реєстрації організації, бажано оформити підприємство в ролі індивідуального підприємця. У такому випадку реєстрація буде максимально швидкою, простою і не забере багато часу. Вибираючи податковий формат виплат, необхідно віддавати перевагу спрощеній формі.

Далі слід купити евакуатор, всі необхідні інструменти і допоміжне обладнання. При цьому, головна невдача – вибір евакуатора, так як він залежить від типу транспортних засобів, які будуть занурюватися на майданчик техніки. Більш того, евакуатор рекомендується оснащувати набором інструментів, домкратом, компресором, буксирувальним тросом, підпорою для коліс і переносними освітлювальними пристроями.

Ризики бізнесу

Важливо розуміти, що кожна діяльність супроводжується певними ризиками. Так, в якості основних ризиків, характерних для надання послуг евакуатора, слід вважати:

  1. Неправильне оцінювання конкурентів, кількості пропозицій на ринку. Щоб мінімізувати ризик, необхідно ретельно дослідити ринок, цінові особливості, концепцію ведення бізнес-проекту.
  2. Визначити наявність порушень з боку підприємства, наприклад, штрафувати водіїв за недотримання ПДР.
  3. Враховувати простої техніки в результаті її несправності.

Більш того, щоб привертати увагу клієнтів, не потрібно завищувати цінову політику своїх послуг. Важливо розуміти, що клієнти полюбляють високий сервіс і гранично низький ціновий діапазон.